Je gaat onder professionele begeleiding aan de slag met echte Belgische Callebaut chocolade en de bijzondere pistachevulling die Dubai chocolade zo speciaal maakt. Tijdens de workshop leer je van alles over chocolade en het toepassen van verschillende technieken.
Wat ga je doen:
Bij de workshop Dubai chocolade kun je kiezen tussen het maken van de bekende Dubai reep of maak je mooie bonbons met echt Dubai vulling. Die vulling maak je zelf van pistachenoten en kadaif (ook wel: kataïfi). Je krijgt uitleg over hoe je de chocolade het best op temperatuur brengt, zodat het mooi blijft glanzen. En hoe je de chocolade verwerkt en vult. Tussendoor mag (of moet!) er natuurlijk geproefd worden en is er koffie of thee. Na afloop krijg je je eigengemaakte Dubai reep of bonbons mee in een mooie verpakking. Voor jezelf of om cadeau te geven!
De workshop wordt gegeven in Oldenzaal op onze eigen sfeervolle workshop zolder. Andere locaties zijn mogelijk in overleg.
Inclusief:
- gebruik van schort
- koffie of thee
- afwas door ons
- mooie verpakking om mee naar huis te nemen